Időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek!

3-29-natural_gas_flame_money_z

Társaságunk abból a célból alakult, hogy az energiaiparban megszerzett elméleti és gyakorlati tudásunkat a piacon hasznosítsuk úgy, hogy az ipari nagyfogyasztók földgáz- és villamos energia beszerzését szaktanácsadásunkkal támogatjuk.

Mi nemcsak pénzügyi, hanem műszaki, jogi és energia-szakmai szemmel közelítjük meg a beszerzési folyamatot, végső célként természetesen a legalacsonyabb árat célozzuk meg, de az odáig vezető rögös utat a fenti szempontok figyelembevételével simítjuk ki, ugyanis tudjuk, hogy a nehezen megszerzett megtakarítást egy kötbérszámla akár többszörösen is elvihet.

Partnereinknek minden szempontból, biztonságos, kiszámítható és professzionális szolgáltatást nyújtunk.

Így dolgozunk:

Előkészítjük az energia beszerzést

Diagram on table

  • Jelenlegi szerződését és legutóbbi számláját átvizsgálva megállapítjuk milyen energia költség megtakarítás érhető el,
  • összeállítjuk az energia beszerzési pályázati kiírást, azaz meghatározzuk a felhasználási szokásaihoz igazodva a kívánt szerződéses feltételeket, annak érdekében, hogy Ön csak olyan szolgáltatás igénybevételéért fizessen, amire ténylegesen szüksége van
  • bekérjük az ajánlatokat, hogy minden potenciális kereskedő versenyezzen az Ön energiaellátásáért
  • az ajánlatokat az Ön preferencia sorrendje alapján részletesen kiértékeljük és összehasonlítjuk mind a feltételrendszer mind az ár tekintetében

Versenyeztetés

competition

 

Megversenyeztetjük a kereskedőket a piacon elérhető legjobb árajánlat adása céljából, korszerű technikai módszerek bevonásával (pl.: e-licit), annak érdekében, hogy Ön a piacon elérhető legalacsonyabb áron vegye igénybe a kívánt szolgáltatást.

A versenyeztetés nemcsak az árat, hanem a szerződéses feltételrendszert is érinti.

 

Szerződésmenedzselés

contract security

A megkötött szerződést 1 éven keresztül gondozzuk, annak érdekében, hogy szakmai támogatásunkkal Ön és munkatársai cége alaptevékenységére tudjanak fókuszálni.

Folyamatosan nyomon követjük a szerződés betartását, ellenőrizzük a számlázást, a rendszerhasználati díj változást. Ha módosulnak jogszabályi környezetet, akkor annak hatásáról tájékoztatjuk partnereinket.

 

A fenti 3 lépcsős folyamatunkkal garantáljuk, hogy sikeres lesz az idei villamos energia és földgáz beszerzése!

 

A nagyobb energiafogyasztók már régen kihasználják a money körtekereskedőváltásban és a kétoldalú szerződésekben rejlő alkupozíciójukat, amivel kedvező árakat tudtak elérni.

no successA kisebb fogyasztók egyelőre nem, aminek több oka is van. Szerintünk ebben élen jár az információhiány, esetleg nem foglalkoznak a kérdéssel, vagy egyedül nem kapnak jobb ajánlatot, netán egyáltalán nem jelentkezik kereskedő az ellátásukra.

 

A Megoldás:

Szolgáltatásunk mindezen gyökeresen változtat, ugyanis ha csatlakozik hozzánk, akkor

  • Önnel együtt mi nagy számban és folyamatosan kérünk be árajánlatokat, így diagramm plafononkihasználjuk a „nagy vásárlás” kedvezményét, amivel az árakat letörjük, hogy Önnek minél több pénze maradjon vállalkozására.
  • Segítünk eligazodni az energia szolgáltatásra vonatkozó szabályok tengerében, informáljuk Önt, így mindig naprakész az Önt érintő kérdésekben, nem pedig pusztán elszenvedője annak, támogatjuk a szerződéskötéshez párosuló adminisztrációt ami jelentős része a folyamatnak, így nem marad ki beküldendő papír, elfelejtett dolog, és a kereskedőváltás zökkenőmentesen megy végbe.
  • A kereskedőváltásra vonatkozó lépéseket pontosan betartva, garantáljuk, hogy kedvező árú és az ellátásbiztonságnak is megfelelő szerződést fog kötni.

Reméljük hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.