Office Worker with Mountain of PaperworkÖnt is beborítják az átláthatatlan kereskedői ajánlatok? Hosszasan vár egy jó ajánlatra, miközben saját feladatára nem jut elég ideje?

Hatékonyabb ötletünk van! Mi segítünk megszerezni a vállalkozásához legjobban illeszkedő ajánlatot!

Bízunk benne, hogy az itt található információk meggyőzik Önt arról, hogy Társaságunk jó partnere lesz az energiabeszerzésében. Jó böngészést kívánunk, ha kérdésére nem talál választ kérjük, hívjon fel.

A földgázszerződések többnyire 1 évre köttetnek, a felhasználók 95%-a gázévi szerződéssel rendelkezik ami július 1-től július 1-ig tart.  Ennek megfelelően a szerződéskötési időszak tavasszal csúcsosodik. Egy jó szerződés megkötését mi az aktuális szerződés lejárata előtt kb. 3 hónappal javasoljuk elkezdeni. Mielőtt azonban hozzálátnánk nem árt tudni az alábbiakat:

    • mikor jár le a mostani szerződés, fel kell-e mondani vagy sem?
    • mit tartalmaz az ÁSZF “apróbetűs” része?

A lényeges időpontokat fel kell jegyezni és ha betartjuk akkor nagy eséllyel lehet kereskedőt is váltani vagy nem váltani, de legalább szabadon dönthet a saját földgáz szerződéséről aminek értéke 100.000 m3 fogyasztásnál elérheti a nettó 8-10M Ft-ot.

money rain

Gondoljon bele, ha sikerül 5%-ot lefaragni a költségekből az 0,4-0,5M Ft megtakarítást jelent amit a vállalkozása fejlesztésére fordíthat!

 

Amennyiben hozzáértő bevonásával szeretné biztonságban tudni földgázellátását, akkor keressen fel bennünket. A jelenlegi földgázszerződésére és a legutolsó számlájára lesz szükségünk, hogy láthassuk a lehetőségeit. Ez az előzetes konzultáció mindenféle díj és kötelezettségmentes Önnek.

Ha felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk megtisztelő jelentkezését!